Sempre he pensat que el patrimoni històric, arquitectònic i natural de Santpedor té prou interès per ser estudiat i explicat des de diferents perspectives.

Existeixen publicacions monogràfiques que aprofundeixen en fets i persones rellevants de la història local, llibres que posen en valor la riquesa del nucli antic, reculls d’imatges comentades que il·lustren més d’un segle de la vida al poble… En definitiva, treballs acurats que tracten diferents aspectes de la realitat local.

La meva intenció en crear aquest web és aportar una informació bàsica sobre el municipi i destacar aquells punts particularment interessants, tant de l’àmbit social com natural.

IMG_8324

Pel seu caràcter divulgatiu, no aprofundeixo en els temes que es presenten però, sempre que en tinc constància, faig referència a obres més especialitzades que es poden consultar per ampliar els coneixements.

He escollit el mitjà digital perquè permet mostrar diferents tipus de continguts en un mateix document i per la facilitat de tenir-lo a mà des de qualsevol dispositiu connectat a internet.

Aquest web s’adreça a un públic molt heterogeni: estudiants que es plantegen fer un treball sobre el municipi, persones que busquen informació per fer una visita al poble o que volen saber més del lloc on han anat a viure…

Sigui quin sigui el motiu que us hagi portat a visitar aquestes pàgines, espero que hi trobeu alguna cosa interessant.